Поддржано од:    
                                                                                  
Добродојде, гостин

НАТО недела – Обезбеди ја иднината
(1 посетител/и) (1) Гостин
  • Страна:
  • 1

ТЕМА: НАТО недела – Обезбеди ја иднината

НАТО недела – Обезбеди ја иднината пред 6 години, 5 месеци #12

  • Илија
  • Исклучен
  • Администратор
  • Теми: 6
Само што заврши една нато недела составена од голем број на активности. Ги очекуваме сите коментари за тоа како ви се допадна замислата и реализацијата на целиот настан.

Исто така, ги поканувам сите кои имаат идеи, да се вклучат во осмислување на НАТО НЕДЕЛАТА 2014та.
Атачменти:
Последна промена: пред 6 години, 5 месеци Од Илија.
Следниве корисници изразија благодарност: @Milcho_p
  • Страна:
  • 1
Страницата беше креирана за: 0.15 секунди